Het rebeleat thinking model

Als positieve rebel in food product development ben ik een tikkeltje eigenwijs. Maar op een goede manier. Want die eigenwijsheid heb ik met mijn ruime ervaring en expertise vertaald naar een gestructureerd model. De sleutelwoorden? Betrokkenheid, openheid, eerlijkheid, cocreatie en feedback. Jouw garantie op een product dat helemaal aan je wensen voldoet!

Vijf rebelse stappen

Rebel staat voor Research, Explore, Build, Evaluate en Launch. Meteen ook de vijf stappen in mijn model. Ik vind het belangrijk om vanaf het begin helemaal mee te zijn met jouw verhaal. Daarom doorlopen we tijdens je begeleiding áltijd deze vijf stappen, ook als je mij inschakelt om een bestaand product verder te ontwikkelen. Rebels en een beetje eigenzinnig, weet je wel …

Research crossed-eyed

Icoon | Rebeleat | Research png

Your food story by a creative rebel

Ik analyseer je onderneming en de markt waarin je actief bent. Samen met jou bekijk ik de stappen die je al met je product gezet hebt. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jou als ondernemer, je doelgroep en de behoeften van die doelgroep. In deze stap ontdek ik de opportuniteiten en valkuilen van je product.

Explore out of the box ​

Icoon | Rebeleat | Explore png

When creativity meets experience

Ik til je idee naar een hoger niveau en gebruik mijn ervaring, expertise en creativiteit om oplossingen te zoeken of creëren voor de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden. Samen begeven we ons op de productontwikkelingshighway met als bestemming het voedingsproduct dat helemaal bij jou én je doelgroep past.

Build involved

Icoon | Rebeleat | Build png

My foolproof recipe for a successful launch

In mijn proefkeuken maak ik een prototype van jouw product, dat ik vervolgens grondig test. Zo weet je zeker dat je een prototype krijgt dat helemaal in lijn is met je behoeften en verwachtingen. Als het prototype goedgekeurd is, ontvang je ook een productfiche met alle relevante informatie voor de bereiding.

Evaluate gratefully

Icoon | Rebeleat | Evaluate png

The taste of rebellious good food

We onderwerpen het prototype aan een uitgebreide smaaktest door een smaakpanel dat je zelf samenstelt. Optioneel kan ik dat ook voor je doen. De feedback gebruiken we om het product verder te finetunen. In deze fase kan ik ook een houdbaarheidsonderzoek uitvoeren om na te gaan of jouw product na de uiterste houdbaarheidsdatum nog voedselveilig is en goed smaakt.

Launch proudly

Icoon | Rebeleat | Launch png

Launch proudly with good taste

Als je dat wenst, neem ik ook alle aspecten van de lancering van je voedingsproduct voor mijn rekening. Zo kan jij je concentreren op de marketing en de verkoop. Ik stel mijn netwerk voor je open en breng je in contact met een producent en/of een partner voor je verpakking en label. Het resultaat? Je lanceert trots en in alle gemoedsrust jouw product!

Heb je een idee voor een voedingsproduct of wil je een product verder laten ontwikkelen? Ontdek dan mijn gestructureerde Rebeleat-model voor food product development en neem contact op voor meer info.