" It's kind of rebellious to be yourself"

Kate Moss

Oei, een rebels kantje? Wees gerust, ik ben niet moeilijk om mee samen te werken. Integendeel! Ik ben een positieve rebel met een gezonde dosis humor. Met een innovatieve en relevante blik kijk ik naar mijn vakdomein: de productontwikkeling van voeding. In cocreatie met mijn klanten ga ik elke ontwikkelingsuitdaging aan.  

Even voorstellen:

Ik ben Katrien Stoops, mama van Indy en Yara, en echtgenote van Arne. Ik ben een bezige bij die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Als productontwikkelaar van voedingsproducten begeleid ik ondernemingen met mijn eigen Rebeleat-model naar het voedingsproduct dat helemaal bij hen past.

Een warm, gezond nest als basis

Voeding en gezondheid hebben me altijd geboeid. Ik groeide op in het warme nest van mijn oma en opa en werd dagelijks omringd door verse producten, groenten uit de moestuin, eieren van de rondscharrelende kippen, pudding bereid met verse melk, honing van mijn opa de imker en andere lekkernijen. Mijn keuze om eerst voedings- en dieetkunde op bachelorniveau te studeren en later een master in de biowetenschappen te behalen, kwam dus zeker niet als een verrassing.

Echte passie ontdekt

Tijdens de lessen levensmiddelentechnologie ontdekte ik mijn echte passie: voedingsproducten ontwikkelen. Maar al gauw bleek dat jobs als productontwikkelaar van voedingsproducten niet zo gemakkelijk te vinden waren. Daarom ging ik als productontwikkelaar in de cosmeticasector aan de slag en werkte ik als kwaliteitsmanager in een R&D-context. Zo leerde ik producten en processen te optimaliseren in al hun facetten.

Zelf mijn droomjob gecreëerd​

Maar in 2018 werd de lokroep om te werken als productontwikkelaar van voedingsproducten simpelweg te groot. Ik besliste om mijn eigen droomjob te creëren en richtte Rebeleat op. Sindsdien kan ik elke dag mijn ervaring als diëtiste, levensmiddelentechnoloog en foodlabspecialist gebruiken om mijn klanten van a tot z te begeleiden in hun productontwikkelingsproces. Fantastisch!

Ben jij op zoek naar een productontwikkelaar van voedingsproducten die jou met een eigen methodiek én in cocreatie begeleidt naar het product dat helemaal aan je behoeften voldoet? Neem dan gerust contact met me op.