Rebeleat, food product developer met een heldere missie en visie

De missie van Rebeleat

Het is mijn missie om je als food product developer te begeleiden en ontzorgen bij het totale ontwikkelingsproces van je nieuwe voedingsproduct. Via mijn onderbouwde Rebel-thinking-model ga ik vanuit een heel duidelijke structuur als een positieve rebel met jou in cocreatie.
Samen brengen we je idee van A naar Z. Op z’n rebels gezegd: van Alle pistes open tot Zo’n geweldig product dat niemand kan weerstaan! De combinatie van jouw eigenheid en mijn expertise als diëtiste staan daarbij altijd centraal. Daarnaast werk ik met een netwerk van professionele partners voor aanvullende expertises.

Mijn grote affiniteit met gezonde voeding en vindingrijkheid krijg je er voor de volle honderd procent bij. Ik geloof in de magie van jouw idee en mijn kennis. Where authenticity and creativity meet expertise, that’s where the rebellious magic happens.

De visie van Rebeleat

Ik wil jouw idee op een creatieve, onderbouwde en tikkeltje rebelse manier vertalen naar een schitterend product. Eentje dat ook echt bij jou past … Want als je kiest voor Rebeleat, dan ga je voor een positieve, professionele en tegelijk betrokken en zorgzame rebel die enthousiast in cocreatie gaat.

Een traject is voor mij pas helemaal geslaagd als jij een product kunt lanceren waarop je heel trots bent en waarin ik mijn expertise en creativiteit ook volledig heb kunnen integreren. Zo serveren we samen een product aan de wereld dat op alle vlakken zalig gesmaakt zal worden!

Wil je meer weten over mijn aanpak en samenwerken met een ervaren food product developer? Neem dan gerust contact met me op.