Veelgestelde vragen over Rebeleat

Rebeleat staat voor begeleiding en ontzorging van a tot z bij de (verdere) ontwikkeling van voedingsproducten. Met mijn eigen Rebeleat thinking model, mijn kennis, mijn vindingrijkheid en mijn netwerk van professionele partners ga ik als een positieve rebel in cocreatie met jou. Om zo jouw idee voor een voedingsproduct te vertalen naar een schitterend eindproduct.

Of je nu een idee voor een voedingsproduct van nul af aan wilt laten ontwikkelen of bij mij komt aankloppen om een bestaand product verder te ontwikkelen: we werken altijd stap voor stap volgens mijn Rebeleat-model. De samenwerking verloopt zo in alle openheid en eerlijkheid op een zeer productieve manier. De duur van een project hangt onder meer af van je wensen en behoeften, de communicatie met jou en eventuele externe partners, de noodzaak om nieuwe materialen te kopen en de snelheid van de grondstofleveringen.

Ik bied ondersteuning in elke fase van een ontwikkelingsproject en bij elke ontwikkelingsuitdaging. Voor facetten die ik zelf niet doe – zoals marktonderzoek, verpakkingen of branding – werk ik samen met vaste partners.

Je kunt op elk moment bij mij terecht voor ondersteuning. Of je nu een vaag idee voor een voedingsproduct hebt of al verder staat in de uitwerking: ik begeleid je graag in elke fase. Ook voor een onderzoek om de haalbaarheid van je idee te ontdekken, ben ik je partner.

Voor mijn positieve rebelse kijk op food product development! En omdat ik naast mijn expertise, vindingrijkheid en eigen Rebeleat thinking model ook beschik over een ruim netwerk aan vaste partners met wie ik samenwerk. Ik kan jou dus in elke fase van de ontwikkeling van je voedingsproduct ondersteunen. Zo ontzorg ik jou en heb jij meer tijd om te doen wat je graag doet en goed kunt.

Dat is afhankelijk van je wensen. Ik hanteer een vaste basisprijs aangevuld met betalende opties, zoals een houdbaarheidsonderzoek of de samenstelling van een smaakpanel voor de smaaktest.

Elk prototype onderwerpen we aan een smaaktest door een panel dat jij kiest. Indien je dat wenst, kan ik ook een professioneel smaakpanel samenstellen. Daar betaal je dan extra voor.

Iedereen die op zoek is naar begeleiding bij de (verdere) ontwikkeling van een voedingsproduct of die behoefte heeft aan professioneel advies van een ervaren consultant.

Heb je een vraag?

Heb je een andere vraag? Laat het me dan zeker weten en neem gerust contact met me op.

Volg Rebeleat op facebook

Heb je een andere vraag? Laat het me dan zeker weten en neem contact met me op.​